ENCUESTA DE INTENCIÓN DE VOTO EN LA COMUNIDAD VALENCIANA PUBLICADA EN VILAWEB-DIARI ELECTRONIC INDEPENDENT.

2403444_6895.gif          http://www.vilaweb.tv/?video=4868 (Entrevista amb Ignasi Pla)

DIVENDRES, 18/05/2007 – 12:30h

Una enquesta encarregada per una fundació afí al PSPV apunta que el PP perdrà la majoria absoluta a les Corts

Una enquesta encarregat per la Fundació Societat i Progrés, afina al PSPV, i realitzada per la Universitat de València pronostica que el PP perdrà la majoria absoluta en les pròximes eleccions a les Corts. Així, Compromís pel País Valencià obtindria de 8 a 10 escons, PSPV-PSOE de 41 a 45 i el PP de 45 a 49.

El catedràtic d’Estadística de la UV José Miguel Bernardo, responsable de l’enquesta, ha dit a VilaWeb que, de totes maneres, el resultat final de les eleccions dependrà, en gran mesura, del nivell d’abstenció.

L’enquesta també revela que una majoria dels valencians són insatisfets amb el govern actual i explica els problemes que més els amoïnen, començant per la vivenda. També encapçalen la llista la corrupció, l’urbanisme descontrolat, el sistema educatiu i la seguretat ciutadana.

Els resultats de la enquesta de la UV no coincideixen amb la publicada ara fa uns quants dies pel Centre espanyol d’Investigacions Sociològiques (CIS), que atorga la majoria absoluta al PP, amb 53 escons, mentre que els socialistes n’obtenen 38 i Compromís 8.

D’altra banda, avui s’ha conegut que el partit Verds d’Europa, liderats per David Hammerstein, han retirat la candidatura a les eleccions a les Corts i han decidit donar suport al PSPV. Segons el partit, els socialistes han assumit una sèrie de compromisos plantejats pels Verds.

2 comentarios en “ENCUESTA DE INTENCIÓN DE VOTO EN LA COMUNIDAD VALENCIANA PUBLICADA EN VILAWEB-DIARI ELECTRONIC INDEPENDENT.

  1. Esta encuesta no se la cree nadie, se nota que la ha hecho la U. de Valencia, por que ademas de absurda esta muy mal hecha, ni siquiera aparece Izquierda Unida pero si en cambio Compromis que no se va a comer ni unas rosquilletas.
    Es vergonzosa y tronchante, Jose Miguel Bernardo, si ha aprobado esta encuesta sera mejor que se dedique a servie hamburguesas en un McDonalds

Deja un comentario